Het All-Inclusive Pakket

ALLES COMPLEET VOOR EEN VAST MAANDBEDRAG

Met het All-Inclusive pakket neemt Yap Administratie de complete financiële administratie van u over, van belastingaangifte tot jaarrekening, van salarisadministratie tot liquiditeitsprognose. U weet zeker dat uw financiële zaken tot in de puntjes geregeld zijn en dat u alle mogelijke belastingvoordelen benut. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Wij werken met scherpe tarieven.

Echt kennismaken met ons administratiekantoor kunt u het beste in een persoonlijk gesprek. Betrokkenheid staat bij ons voorop. Wij zijn ons ervan bewust dat iedere ondernemer zijn eigen wensen en behoeften heeft. Daarom komen wij graag bij u langs om naar uw verhaal te luisteren, zodat wij naar aanleiding van het gesprek u op maat kunnen helpen.

 

KANTOOR OP ZAKFORMAAT

Via een speciale app 24/7 krijgt u direct online inzicht in uw financiële situatie. Ook kunt u uw inkoopnota’s en verkoopfacturen naar ons sturen via web of app. Deze documenten worden digitaal opgeslagen zodat u ze niet meer kwijt kunt raken.

Met andere woorden: ‘Het kantoor op zakformaat’. Met die speciale app haalt u overal de laatste resultaten tevoorschijn. Alles is binnen handbereik en u raakt nooit meer de weg kwijt.

Uiteraard is de 24/7 ‘up to date’ informatie afhankelijk van uw ‘input’. Zodra u de gegevens via de app naar ons verstuurt, worden deze binnen 5 werkdagen verwerkt en zijn de veranderingen zichtbaar.

Bekijk hier de tarieven.