Veel Gestelde Vragen

Naast de all-inclusive pakketten kunt bij ons ook terecht voor andere diensten. Klik hier om de overige diensten te bekijken.
Voor de diensten die wij vanuit ons kantoor bieden is het uurtarfief € 80,- per uur exclusief BTW. De tarieven voor werkzaamheden verzorgd door externe partijen is afhankelijk van de desbetreffende partner. Dit wordt ook van te voren met u besproken.
Nee. U kunt ons onbeperkt vragen stellen wanneer u bij een ons een abonnement afneemt. Gecompliceerde vraagstukken, die worden uitbesteed aan onze partners, worden wel gefactureerd. Wij zullen duidelijk aangeven wanneer dit het geval is.
Wij gebruiken Exact Online en Fiscaal Gemak.

In Exact Online kun je onder andere je inkoop- en verkoopfacturen uploaden via de laptop en app, 24/7 je administratie inzien, de aangifte omzetbelasting downloaden en via de app foto’s maken van de losse bonnetjes zodat deze naar het systeem worden gestuurd.

In Fiscaal Gemak kun je onder andere de aangifte inkomstenbelasting inzien en accorderen, de jaarrekening downloaden en documenten delen.

Nee. U kunt elk moment overstappen. Bij het opzetten van uw administratie betaalt u de nog door ons te verwerken maanden. Hierna betaalt u uw maandelijkse abonnement.